0 0,00 DKK Se kurv

Beaute Pacifique Submersive Serum Paradoxe - 30 ml


Detaljer
Anmeldelser
(5)

Submersive Serum Paradoxe indeholder to nye aktive ingredienser, Resveratro og Procyanidin, der udvindes af vindruer fra marker i Andesbjergene i Chile, hvor solens ultraviolette stråler er ekstremt kraftige. 
 
Når der er meget kraftig UV-bestråling, som der er i Chile, angribes planters (og menneskers) arveanlæg intensivt af frie radikaler, og for at kunne overleve i dette miljø, har disse specielle druer ved evolution, udviklet et specielt forsvarssystem mod frie radikalers angreb, så arveanlæggene og dermed frøene beskyttes mod ødelæggelse og sol-induceret ældning.
 
I Serum Paradoxe viderefører vi den samme idé: At beskytte huden mod de skadelige, frie radikaler 
– både fra UV-lys og fra andre belastninger som stress, forurening, røg etc.

Stofferne Resveratrol og Procyanidin er to yderst lovende ingredienser, hvis virkninger på mennesker udforskes meget intensivt af lægemiddelindustrien. Med Serum Paradoxe udnytter vi den seneste nye viden til gavn for enhver, der ønsker sig en flot og sund hud.
 
Serum Paradoxe’s aktive hjørnesten er således det chilenske vindruekerneekstrakt (GSPE) hvori det specielt høje indhold af Resveratrol og Procyanidin er helt afgørende for effekten. GSPE’en er opblandet i hudkompatibel Squalane, som både kan ”efterfylde” et underskud af hudens egen Squalane og som er med til at give Submersive Serum Paradoxe sin enestående evne til både at trænge dybt ned i huden og forbedre den over tid, samt at udfylde porer og ujævnheder i hudens overflade øjeblikkeligt. Dette giver huden en jævn overflade, der er det helt perfekte lærred at lægge makeup på.
 
Straks- effekterne:
- Det perfekte underlag for den perfekte make-up.

- Porer, rødme og pigmentfejl udjævnes.

- Tilfører en synlig glød til din makeup.

 
De langsigtede effekter:
- Indeholder en sofistikeret vindruekerne ekstrakt (GSPE) fra de Chilenske Andesbjerge, der giver super anti-age effekt samt forebygger og minimerer rødme (f.eks. hud med Rosacea udseende)

- Giver anti-oxidativ beskyttelse mod frie radikaler og aldringstegn.

- Indeholder hud-kompatibel Squalane for at få produktet ført dybt ned i huden og “genopfylder” det, som er tabt hos solskadet og ældet hud

- Indeholder to typer E-vitaminVarenummer: 11334
Min hud plejede at knuselske denne lækre serum, men efter de er begyndt at tilsætte parfume slår jeg vildt meget ud i hele ansigtet. ØV! :(
Skrevet af Maria - 23-08-2016
Jeg var lige paa vej ind for at koebe dette produkt, saa ser jeg, at man er begyndt at tilsaette parfume... OEV, det er altsaa en ommer!
Skrevet af Camilla Moselund Toft - 15-05-2016
Hvorfor i alverden tilsætter man parfume og reklamerer nærmest med det som om det var et plus?
Skrevet af Maj-britt Lund Pedersen - 02-03-2016
Den mest fantastiske serum til min tørre ansigtshud. kræver kun et tyndt lag, trænger hurtigt ind, og efterlader huden silkeblød og fugtmættet.
En uundværlig base for min daglige hudpleje.
Skrevet af Erika Feifer - 06-06-2015
En virkelig dejlig og virkningsfuld ansigtsolie, som jeg er meget glad for.
Et lille hjertesuk: Jeg kan ingen steder finde en beskrivelse af, hvor meget man skal bruge (tyndt lag, ultra tyndt lag, eller..... ), samt hvordan olien bedst påsmøres/påduppes huden.
Det burde fremgå i beskrivelsen.
Skrevet af Annie S. Kristensen - 06-12-2013
Du skal logge ind før du kan skrive anmeldelser

Relaterede produkter

Alternative produkter