0 0,00 DKK Se kurv

Livets Olie - Oil of Life Kokosolie - 500 ml


Detaljer
Varedeklaration
Anmeldelser
(4)

Ekstra jomfru kokosolie.

Ekstra jomfru kokosolie er koldpresset, 100% økologisk kokosolie og uden brug af kemikalier og raffineringsprocesser. Kokosolien indeholder naturligt forekommende vitaminer og mineraler.

Ekstra Jomfru Kokosolie er presset af det hvide kød fra økologisk dyrkede kokosnødder.

Det hvide kød er skånsomt mekanisk presset, så alle naturlige næringsstoffer og biologisk aktive stoffer bevares i kokosolien.

Ekstra Jomfru Kokosolie er med sin unikke fedtstruktur den mest stabile af alle planteolier og dermed den optimale olie til både stegning og bagning ved høje temperaturer. Flere undersøgelser har vist, at kokosolien er den olie, som er mindst udsat for kemiske ændringer i sin struktur og udvikler ikke transfedtsyrer.

Brugsanvisning og anvendelse:

Erstatning for smør og andre olier, som optræder ustabile ved høje temperaturer. I madlavningen både uopvarmet og opvarmet, til stegning og bagning. Evt. let smeltet og tilsat mysli, som smørelse på brødet, i frugt/milkshakes og i varme retter.
Olien er flydende ved ca. 26°C og under 24°C fast/cremet.Varenummer: 3813
Ingredienser: kokosolie*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Næringsdeklaration (indhold pr. 100 g):
Energi: 3595 kJ / 875 kcal
Fedt: 94,2 g
- heraf mættet fedt: 92 g
Oprindelsesland: Danmark
Den bedste kokos olie, både i smag og i konsistens
Skrevet af Susanne Voldbirk - 17-03-2016
Den bedste kokosolie! Dejlig cremet i konsistensen og lækker mild smag af kokos. Bruger den både til stegning (især fantastisk til pandekager), bagning (især muffins og andre kager) og til at smøre på brødet.
Skrevet af Mette Skovmann - 04-06-2015
Da jeg valgte at købe kokosolie fra Oil of Life, var jeg en smule skeptisk....ville det betdye, at maden kom til at få en kraftig smag af kokos. Men nej, nu har jeg siden jeg har fået det, brugt det til alt stegning, og jeg er blevet så postiv overrasket......Det er kalrt noget af det bedste olie som jeg igennem tiden har brugt til stegnign, så jeg fremover ikek vil bruge andet end Kokoslie fra Oil of Life........
Skrevet af Robert Schæbel - 27-12-2013
Har købt denne olie mange gange før og smagen er så lækker at man kan spise den direkte fra glasset - frisk smag af kokos. Kokosolie sælges i mange varianter men denne olie indeholde de gavnlige næringsstoffer fordi den er koldpresset/uraffineret. Olien er flydende om sommeren men bliver hård hvis den kommer i køleskabet. Vel nok en af de få olier der tåler opvarmning bedst, uden at danne skadelige stoffer og er derfor perfekt til madlavning (til retter hvor kokossmag er ok). Har meget lang holdbarhed og bliver derfor ikke harsk - heller ikke hvis den opbevares uden for køleskabet.

Har brugt denne olie i mange år og har endnu ikke fundet en der er bedre... kan klart anbefales!
Skrevet af Michael Jensen - 04-11-2009
Du skal logge ind før du kan skrive anmeldelser

Relaterede produkter

Alternative produkter