0 0,00 DKK Se kurv

Leveringsomkostninger | Gratis fragt hos Helseplus.dk


LEVERINGSOMKOSTNINGER HOS HELSEPLUS

Danmark:
Hos Helseplus.dk tilbyder vi GRATIS fragt fra 499 kr. i Danmark, når du vælger levering til en Pakkeshop (GLS / DAO). Leveringsomkostningerne til de forskellige leveringsmetoder er følgende:
 
- PakkeShop – 29 kr.
- Post Danmark uden omdeling - kr. 39 kr.
- Post Danmark til firmaadresse - kr. 35 kr.
- Post Danmark til privatadresse - kr. 49 kr.
- DAO til privatadresse 29 kr.
- Afhentning på vores lager i Løkken - Gratis
 
* Det skal være en virksomhed som er på adressen, ellers vil pakken ikke blive leveret.
 
Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. De fleste ordrer leverer vi dag-til-dag.
Levering til udland – 69 kr. uanset ordrestørrelse.

Nordiske lande:
Sverige: Kr. 99,-
Norge: Kr. 99,-
Finland: Kr. 99,-
Grønland: Kr. 299,-
Island: Kr. 199,-
Færøerne: Kr. 199,-

Leveringstiden i Norden er normalt 6-8 hverdage.

Køb af varer til levering i Norge, Færøerne, Grønland og Island sælges momsfrit, da der opkræves moms ved indførelsen af varen i det pågældende land.

Fragtpriserne i de Nordiske lande gælder for pakker op til 5 kg. Ved pakker over 5 kg. benyttes de til en hver tid gældende takster fra Post Danmark.

I Danmark er priserne gældende for pakker op til 20 kg. Hvis din pakke vejer mere end dette, vil du bliver kontaktet herom mhp. nærmere aftale vedr. levering.

Forsendelser til Norge (følgende tekst er på norsk)
Når du bestiller varer fra Helseplus.dk med levering til Norge står du som mottaker ansvarlig for å importere disse inn i landet. Forsendelser med verdi under 350 NOK inkludert frakt er toll- og avgiftsfrie. Dersom verdien på en ordre er høyere enn dette vil man risikere at den blir fortollet og dermed få ekstra avgifter i forbindelse med dette. 

Fra 1. oktober 2015 ble det innført strengere regler for hvilke reseptfrie legemidler som er lov å importere som privatperson. Dersom det oppdages ulovlige legemidler forsøkt importert, vil disse bli destruert av tollerne. Tidligere ble de som regel returnert til avsender. 

Det er svært få eller ingen legemidler som er tillatt å importere. 
Som privatperson har man kun lov til å importere reseptfrie legemidler som har markedsføringstillatelse i Norge (og som har norsk bruksanvisning og norsk tekst på pakningen) i postforsendelse fra EØS-land. 

Mottaker av en forsendelse med innhold av ulovlig importerte legemidler vil få et varsel om at innholdet er beslaglagt og destruert. 

Les mer om de nye reglene for privat import av legemidler her.

Produkter med visse urter
I Norge regnes urter som legemidler, med mindre de er klassifisert som Handelsvare på Urtelisten i Forskrift om legemiddelklassifisering (legemiddellisten, unntakslisten og urtelisten). 

Den komplette listen over urter som er lovlige eller ikke lovlige å importere til Norge kan finnes her
Urtene merket «H», «Handelsvare», kan i utgangspunktet importeres og selges i Norge (rundt 800 av en liste på 1300), mens urter merket «LR» eller «L» kan i utgangspunktet ikke selges i Norge. Verdt å merke seg er for eksempel at hverken baldrian eller ginkgo biloba er lovlig i Norge. 

Kosttilskudd som inneholder vitaminer i døgndoser som overskrider maksimumsgrensene
Norge har andre minimums og maksimumsgrenser for hva kosttilskudd kan inneholde av vitaminer og mineraler enn andre land i Europa. Den komplette listen over hva som er tillatt kan finnes her. Hvis et produkt har mer av ett vitamin eller mineral enn tillatt i denne listen, regnes produktet som et legemiddel. 

Verdt å merke seg er at for eksempel B vitaminet Methylcobalamin, også kjent som MethylB12, ikke er lovlig i Norge, og at maxgrensen på hvor mye vitamin B12 et kosttilskudd kan inneholde er på 9mcg i Norge, mens det i utlandet ikke er uvanlig å finne produkter med opptil 2000mcg. 

I tillegg er det grenser for hvor mye Omega 3, Koenzym Q10 og koffein et produkt kan inneholde. Mer informasjon kan finnes her.   

Legemidler og produkter som utgir seg for å være legemidler
Privatpersoner kan importere reseptfrie legemidler fra EU/EØS-land hvis legemiddelet er godkjent i Norge, det vil si at det har norsk tekst på pakken og pakningsvedlegg. Det selges reseptfrie legemidler på Helseplus.dk som kjøpes inn via danske leverandører og har derfor dansk emballasje med dansk pakningsvedlegg. 


Hva skjer hvis jeg kjøper noe ulovlig fra utlandet?
Dersom du kjøper et legemiddel fra en utenlandsk nettbutikk og dette produkter ikke følger de nye reglene for privatimport for legemidler, risikerer du at Tollvesenet stopper og destruerer pakken. Du kan lese mere om det her.

Jeg har bestilt en pakke fra dere som jeg ikke har mottatt
Leveringstid på forsendelser til Norge kan forlenges med opptil 3 uker pga. lang behandlingstid i tollen. En gang i blant skjer det at pakken er kommet fram på postkontoret uten av meldingen som blir sendt ut av posten kommer fram til kunden. Ta kontakt med det lokale postkontoret for å høre om de kan spore opp pakken for deg.  

Informasjon til denne siden er hentet fra: 
toll.no 
lovdata.no  
lovdata.no  
Mattilsynet.no  
Legemiddelverket
https://legemiddelverket.no/import-og-salg/import-til-personlig-bruk og https://legemiddelverket.no/import-og-salg/import-til-personlig-bruk/privatimport-ved-forsendelse/hva-er-tillatt-for-privatimport-per-post-og-hva-kan-bli-stoppet-i-tollen 

Øvrige udland:
Ved levering til øvrige udland benyttes de til enhver tid gældende takster fra Post Danmark - se www.postdanmark.dk. Når du ønsker varerne leveret til øvrige udland, kontakter vi dig for at aftale forsendelsesmåden og de omkostninger, der er forbundet hermed, inden varen sendes.

Øvrige omkostninger
Hos Helseplus.dk har du mulighed for at betale med Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, MasterCard, Maestro, Visa Electron og American Express.

Betalinger med kreditkort bliver pålagt et gebyr på 1,25 % af købsbeløbet (min. 0,70 kr.), hvis kortet er udstedt i Danmark, og 3,75 % (min. 1,95 kr.) hvis kortet er udstedt uden for Danmark. Du kan se gebyrbeløbet på både din ordrebekræftelse og din faktura.

Gebyrerne følger de til en hver tid gældende prislister fra Nets og Teller

Hvis du ikke har modtaget dine varer eller en blanket vedr. forsøgt levering inden for 8 dage bedes du kontakte vores kundeservice på telefon +45 71 99 80 89 eller kundeservice@helseplus.dk