0 0,00 DKK Se kurv

Kontakt os


KONTAKT OS

Vi vil altid gerne høre fra både nye og eksisterende kunder. Har du spørgsmål eller søger hjælp, kan du til en hver tid kontakte os på e-mail eller telefon. Du kan også se om du kan finde svar i vores FAQ.

Vi svarer normalt e-mail inden for få timer på hverdage. Vores telefoner besvares normalt i tidsrummet 9.00 - 12.00 alle hverdage.

Hvis du ikke kan komme igennem, så læg gerne en besked eller send en e-mail. Grundet travlhed kan der være perioder, hvor det er svært at komme igennem pr. telefon (herunder i uge 30+31, hvor der er lukket for telefonisk henvendelse). Beskeder og e-mails behandles/besvares hurtigst muligt og altid inden for 24 timer. 

Helseplus.dk er en e-mærket netbutik. Det sikrer dig som forbruger. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbrugerhotline.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Vores adresse er:

Helseplus.dk
Løkkensholmsvej 6
DK-9480 Løkken

E-mail: kundeservice@helseplus.dk
Telefon: +45 71 99 80 89

(Vi har ingen fysiske butikker)