0 0,00 DKK Se kurv

Helsekost fra Helseplus – Billig helsekost på nettet til dig


HELSEKOST OG HELSE FRA HELSEPLUS

Hos Helseplus lever og ånder vi for alle former for produkter, der støtter op om en sund livsstil.

Vi er den traditionelle forretning med helsekost, bare på nettet - og så har vi krydret vores sortiment med produkter, der matcher de almindelige helsekostprodukter.

Hos Helseplus anbefaler vi altid en sund livsførelse baseret på økologisk og vegetarisk mad bestående af grøntsager, frugt, bær, fuldkornsprodukter og vegetabilsk, umættet fedt. Vores holdning er, at man altid bør reducere sukker- og saltforbruget og samtidig øge andelen af kostfibre.

Derudover understreger vi vigtigheden af at få masser af frisk luft og motion og er desuden af den holdning, at alle har ret til at tage vare på deres egen helse, præcis på den måde, som passer den enkelte. 

Vi opfordrer til aktiv egenbehandling af hverdagsgener og lettere besvær ved hjælp af en sund kost, naturmidler og kosttilskud og anbefaler ofte et højere indtag af vitaminer og mineraler end det, som skal til for at undgå mangelsygdomme.

Samtidig henviser vi altid vores kunder til egen læge ved symptomer som kan skyldes sygdom og alvorlige tilstande. 

I vores sortiment findes stort set alt inden for helsekost, herunder: 

- sund mad og drikke
- naturlægemidler og homøopati
- kosttilskud, vitaminer og mineraler
- naturlig skønhed og personlig pleje
- andre helse produkter

Vi fokuserer på i videst muligt omfang at føre produkter, der er økologiske, fri for tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. 

Hos Helseplus har vi en holdning til helsekost og den håber vi naturligvis er forenelig med det vigtigste i vores verden - nemlig vores kære kunder. 

Velkommen til Helseplus - helsekost til dig og hele din familie.