0 0,00 DKK Se kurv

Handelsvilkår | Nem internethandel med Helseplus.dk


HANDELSVILKÅR HOS HELSEPLUS

Generelt
Nedenstående handelsvilkår gælder for alle ordrer, der gennemføres på Helseplus.dk.

Hos Helseplus.dk forsøger vi altid at give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Vi er en e-mærket netbutik, hvilket sikrer dig som forbruger på en lang række områder. Vi sælger udelukkende godkendte produkter, kontrolleres løbende af Fødevarestyrelsen og har en §39 godkendelse fra Sundhedsstyrelsen. Derudover sker al handel på Helseplus.dk via sikre betalingssystemer hos PBS/Nets. Du kan med andre ord trygt handle hos Helseplus.dk

Helseplus.dk
Løkkensholmsvej 6
DK-9480 Løkken
Telefon: +45 71 99 80 89
E-mail: kundeservice@helseplus.dk
Web-adresse: www.helseplus.dk
Selskabsform: Anpartsselskab (ApS)
Selskabets juridiske navn: Helseplus.dk ApS
CVR-nummer: 28520832

Bestilling
Det er nemt og hurtigt at handle hos Helseplus.dk. Når du har fundet en vare du gerne vil købe, klikker du på "Læg i kurv" og din vare lægges automatisk i kurven. Du kan sagtens tilføje flere varer på samme vis. Når du har alt, hvad du skal bruge, klikker du på "Se kurv" eller "Til kassen" i øverste højre hjørne. Du kan nu se en oversigt over dine varer. Herefter trykker du på "Gå til kassen og betal" og indtaster dine kundeoplysninger (navn, adresse, e-mail m.v.). Hvis du har udfyldt alt, bekræftet det indtastede og har læst og accepteret vores forretningsbetingelser, trykker du på "Godkend ordre" for at gennemføre bestillingen. 

Umiddelbart herefter vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail, der er lig med aftalen mellem dig og Helseplus.dk. Du kan også udskrive ordrebekræftelsen ved at trykke på "Udskriv ordrebekræftelse" øverst i højre hjørne efter endt bestilling. Vi anbefaler, at du gemmer denne ordrebekræftelse, indtil du modtager din bestilling. Den endelige, opdaterede faktura, der udgør den endelige prisaftale fremsendes pr. e-mail.

Aftaler på vores website Helseplus.dk kan indgås på følgende sprog: Dansk

Betaling
Hos Helseplus.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingsmidler:

- Dankort
- Visa/Dankort
- Eurocard
- MasterCard
- Maestro
- Visa Electron
- JCB
- American Express

Betalinger med kreditkort bliver pålagt et gebyr på 1,25 % af købsbeløbet (min. 0,70 kr.), hvis kortet er udstedt i Danmark, og 3,75 % (min. 1,95 kr.) hvis kortet er udstedt uden for Danmark. Du kan se gebyrbeløbet på både din ordrebekræftelse og din faktura. Gebyrerne er jf. de til en hver tid gældende prislister fra Nets og Teller.

Beløbet for varene trækkes først på dit kort, når varerne afsendes fra Helseplus.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Sikkerhed
Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,-, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS/Nets, der kan læse dem. Hverken Helseplus.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Levering
Hos Helseplus.dk tilbyder vi GRATIS fragt fra 499 kr. i Danmark, når du vælger levering til en DAO Pakkeshop eller en erhvervsadresse. Leveringsomkostningerne til de forskellige leveringsmetoder er følgende:
 
- DAO PakkeShop – 29 kr.
- GLS PakkeShop - 35 kr.
- Post Danmark uden omdeling - kr. 39 kr.
- Post Danmark til firmaadresse - kr. 35 kr.
- Post Danmark til privatadresse - kr. 49 kr.
- DAO til privatadresse 29 kr.
- Afhentning på vores lager i Løkken - Gratis
 
* Det skal være en virksomhed som er på adressen, ellers vil pakken ikke blive leveret.
 
Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. De fleste ordrer leverer vi dag-til-dag.
Levering til udland – 69 kr. uanset ordrestørrelse.

Læs mere om levering og vores leveringsomkostninger til udlandet HER

Så snart du har gennemført din ordre hos Helseplus.dk, bliver den håndteret i vores systemer. Vi leverer normalt varerne indenfor 1-3 arbejdsdage, hvis ikke andet er angivet. Du vil blive orienteret, hvis leveringstiden ændres væsentligt eller hvis der er uoverensstemmelser i forhold til det bestilte. 

Når varerne afsendes fra Helseplus.dk vil du modtage en mail fra vores lager, hvor vi bekræfter at dine varer er afsendt. Du vil ligeledes blive holdt orienteret af den transportør, du har valgt til forsendelsen. Levering af varer fra Helseplus.dk anses for sket, når du har fået varen udleveret. Helseplus.dk benytter Post Danmark og GLS, alt efter dit valg.

Læs mere om levering og vores leveringsomkostninger til udlandet HER

Fortrydelsesret
Som kunde hos Helseplus.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via email til kundeservice@helseplus.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte standardfortrydelsesformularen fra Lov om Forbrugeraftaler og sende med retur. Den finder du dels i din ordrebekræftelse, men du kan også finde den her. 
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Vi gør opmærksom på, at følgende varetyper jf. Forbrugeraftaleloven er undtaget fortrydelsesretten: 

- Fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter
- Håndkøbslægemidler, levnedsmidler til særlige medicinske formål og V-mærkede lægemidler.
- Varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer selv risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord kan du prøve/besigtige varen på samme måde, som i en fysisk butik. 
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Du kan returnere dine varer til: 

Helseplus.dk
Løkkensholmsvej 6
DK-9480 Løkken
Mrk. "Retur"

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og angive, at du ønsker at fortryde dit køb.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamation
Der gives efter købelovens §83 en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten er dog begrænset af varens naturlige holdbarhed. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb hos Helseplus.dk. 

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Du har som kunde ret til at få tilsendt en ny vare, som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter dog, at reklamationen er berettiget. Ligeledes har du ret til at ophæve købet, få passende afslag eller få produktet repareret, afhængig af den konkrete situation.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på følgende adresse:

Helseplus.dk
Løkkensholmsvej 6
DK-9480 Løkken
Mrk. "Reklamation"

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kundeservice
Hvis du har spørgsmål eller søger hjælp, kan du altid kontakte os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

E-mail: kundeservice@helseplus.dk
Telefon: +45 71 99 80 89

Klageadgang 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på ovenstående telefonnummer eller email. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@helseplus.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Priser
Alle priser hos Helseplus.dk er angivet i danske kroner inklusive moms og danske afgifter m.v. Priserne er dagspriser. Bestiller du fra et andet EU-land betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Såfremt varer senere føres ud af EU, men først er bestilt til et EU-land har du ikke mulighed for momsrefusion, grundet de administrative omkostninger, der er forbundet hermed.

Ansvar
For at handle hos Helseplus.dk skal du være fyldt 18 år og være indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Helseplus.dk. Helseplus.dk er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos vores leverandører. Helseplus.dk er ikke ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på vores website. Ovenstående gælder medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Helseplus.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

Brugen af vejl. udsalgspris / normal butikspris

Hos Helseplus.dk bruges vejl. udsalgspris / normal butikspris som indikation for hvad varen koster i detail forretninger. Vi tager forbehold for eventuelle fejl.

Forbehold
Vi gør opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver korrekt på billeder, samt at priserne kan skifte uden varsel. Lager- og prisopdateringer sker normalt min. 1 gang i døgnet. 

Personlige oplysninger
De personlige oplysninger du indtaster, når du handler hos Helseplus.dk bruges udelukkende til at kunne gennemføre din ordre samt hvis du har accepteret at modtage diverse tilbud fra os - eksempelvis vores nyhedsmail. Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter de relevante bestemmelser indenfor lovgivningen om data beskyttelse (BDSG) og (TDDSG). Som registreret hos Helseplus.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Helseplus.dk via e-mail: kundeservice@helseplus.dk

Kreditkortoplysninger formidles via Helseplus.dk til PBS/Nets på en sikker og krypteret SSL forbindelse. Personoplysninger såsom navn, adresse mv. transmitteres til Helseplus.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes i en database på en sikker server hos Dandomain, hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Direktøren og de ansatte hos Helseplus.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi videregiver eller sælger naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Det være sig postadresse og e-mail adresse. Dette gælder dog ikke vores servicepartnere der har brug for den data for at håndtere ordren (f.eks. transportselskabet og kreditkortselskaber).

De personlige oplysninger registreres hos Helseplus.dk ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Helseplus.dk ApS er dataansvarlig for Helseplus.dk og webshoppen opdateres løbende. Helseplus.dk opbevarer ikke personoplysninger krypteret.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Cookies
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser.

Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.

På Helseplus.dk bruger vi:

- Session cookies, der er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og en hjemmeside/applikation kørende. Det er f.eks. tilfældet med kundecenteret og indkøbskurven, som du ikke kan bruge, hvis du har slået cookies fra i din browser. Session cookies slettes igen, når du lukker din browser.
- Persistent cookies, der bliver lagret på din computer til at huske et valg, du har foretaget. Eksempelvis hvis du ønsker at få vist priser inkl. moms, lagrer vi en cookie, der fortæller os, at du ønsker at se priserne inkl. moms.
- 3. parts cookies og statistik cookies, der anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der kan bruges til statistisk analyse. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger. En 3. part cookie er fx Google Analytics, som vi bruger for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Måden du sletter cookies på er helt afhængig af hvilken browser, du anvender og hvilket operativsystem du har på din computer. 

Nyhedsbrev
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt 'ja tak' hertil. Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via websitet eller du kan benytte linket nederst i nyhedsbrevet.

Tip-en-ven
På websitet har vi en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en mail til din ven og gøre ham eller hende opmærksom på Helseplus.dk. Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale.